Yükleniyor
image

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
alevince[at]baskent.edu.tr
0(312) 246 66 66

  • Post Doktora, (2023), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Doktora, (2022), Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Yüksek Lisans, (2011), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Lisans, (2008), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1   Effect of microwave-vacuum drying on the physicochemical properties of a functional tomato snack bar, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 1(0), 2023

    Muhammed Rasim Gül, Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Kübra Aymelek Uslu, Duygu Menteş, Barış Özel, Melis Çetin, Prof. Dr. Gülüm Şumnu, Prof. Dr. Mecit Halil Öztop
    2  Effect of whey protein isolate microparticle addition on some physical and chemical properties of kefir, CHEMICAL PAPERS, 76(0), 2022

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak
    3  Foaming properties of different forms of caseins in aqueous systems, Journal of Food Measurement and Characterization, 15(0), 2021

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak
    4  Foaming behavior of colloidal whey protein isolate micro-particle dispersions, COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS, 609(0), 2021

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak
    5  Phase separation behavior of whey protein isolate particle dispersions in the presence of xanthan, TURKISH JOURNAL OF CHEMISTRY, 44(0), 2020

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce
    6  Effects of salt ions and heating on the behaviour of whey protein particle dispersions, FOOD HYDROCOLLOIDS, 101(0), 2020

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak
    7  pH-Dependent Behavior and Stability of Protein-Based Particles in Aqueous Media, Celal Bayar University Journal of Science, 16(1), 2020

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak, Prof. Dr Buğra Ocak, Prof. Dr. Semih Ötleş
    8  Preparation, structure and stability of sodium caseinate and gelatin micro-particles, FOOD HYDROCOLLOIDS, 45(0), 2015

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Dilek Sağlam, Paul Venema, Erik Van Der Linden, Elke Scholten
    9  Comparison of microwave and ultrasound-assisted extraction techniques for leaching of phenolic compounds from nettle, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 51(10), 2014

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Serpil Şahin, Prof. Dr. Gülüm Şumnu
    10  Extraction of phenolic compounds from melissa using microwave and ultrasound, Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 37(0), 2013

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Serpil Şahin, Prof. Dr. Gülüm Şumnu
    1  Düşük metoksilli pektinin kalsiyum ve magnezyum iyonlarının varlığında jelleşme özelliklerinin incelenmesi, 13. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi, 02.11.2023

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Mecit Halil Öztop
    2  Gıda Ürünlerinde Likopen ve Pektin Etkileşimleri, 22. ULUSLARARASI KATILIMLI BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, 20.10.2023

    Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce
    ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
    GIDA AROMALARI
    GIDA TEKNOLOJİSİ
    PROSES İLKELERİ