1
Düşük metoksilli pektinin kalsiyum ve magnezyum iyonlarının varlığında jelleşme özelliklerinin incelenmesi, 13. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi, 02.11.2023
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Mecit Halil Öztop, Duygu Menteş |
2
Gıda Ürünlerinde Likopen ve Pektin Etkileşimleri, 22. ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, 20.10.2023
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Rasim Gül, Barış Özel, Aymelek Uslu, Melis Çetin, Duygu Menteş, Prof. Dr. Gülüm Şumnu, Prof. Dr. Mecit Halil Öztop |
3
Foaming Properties of Casein-Based Aqueous Systems, International Congress of Engineering and Natural Sciences, 07.05.2021
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak |
4
ISITMANIN DEKSTRAN VE ARAP ZAMKI VARLIĞINDA PEYNİR ALTI SUYU MİKRO PARÇACIKLARINA ETKİSİ, Türkiye 13. Gıda Kongresi, 22.10.2020
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Özgül Özdestan Ocak |
5
Coagulation behaviour of colloidal particles: Effect of salt type, 5th International Colloid Conference, 21.06.2015
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Paul Venema |
6
Swelling behaviour of sodium-caseinate and gelatin particles prepared by emulsification method, International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, 26.05.2014
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Paul Venema, Elke Scholten, Erik Van Der Linden |
7
Temperature and pH stability of Sodium Caseinate and Gelatin particles, 15th Food Colloid Conference, 14.04.2014
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Paul Venema |
8
Behavior of protein particles in the presence of a depletion agent, 14th European Student Colloid Conference, 10.06.2013
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Paul Venema |
aaa |
1
Domates posasından elde edilen bileşenlerin elektroeğirme yöntemiyle jelatin içinde enkapsülasyonu, Ar-Ge, Yürütücü, 22.04.2024
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Gülüm Şumnu, Prof. Dr. Halil Mecit Öztop |
2
Domates Çekirdeği Tozunun Yüzey Aktif Özelliklerinin Belirlenmesi ve Peynir Altı Suyu ile Karşılaştırılması, Ar-Ge, Danışman, 22.03.2024
Rabia Nur Baysal, Gamze Çalışkan, Elif Karakuş, Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce |
3
Protein ve Fenolik Bileşenlerle Zenginleştirilmiş Domates Pestili ve Tozunun Mikrodalga-Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilmesi ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Değerlendirilmesi, Ar-Ge, Yürütücü, 08.07.2022
Öğr.Gör. Dr. Alev Emine İnce, Prof. Dr. Mecit Öztop |
1 Journal of Food Measurement and Characterization, Hakem, 2022 |
2 Journal of Food Measurement and Characterization, Hakem, 2021 |
1
Wageningen University Doktora Öncesi |
ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
GIDA AROMALARI |
GIDA TEKNOLOJİSİ |
PROSES İLKELERİ |
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (Bilim Kurulu Üyeliği) Üyelik |