Türkiye'deki Vakıf Üniversitelerine Yönelik Pastacılık ve Ekmekçilik Ön Lisans Program Önerisi Yüksek Lisans 2021 |
BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI |
GASTRONOMİ TARİHİ |
MİKSOLOJİ TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
PROFESYONEL BARMENLİK VE MİKSOLOJİ |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ UYGULAMALARI |
ÜRÜN BELİRLEME VE SATINALMA |
MEDYA VE GASTRONOMİ |
KAHVE VE ÇAY KÜLTÜRÜ |
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIK |
YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ |
BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ |
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI |