Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
selimdelil[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 2098

  • Yüksek Lisans, (2021), Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Önlisans, (2021), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık

  • Lisans, (2009), Anadolu Üniversitesi, İşletme

  • Önlisans, (2005), Anadolu Üniversitesi, Halkla İlişkiler

  • Yayın Bilgileri

    Türkiye'deki Vakıf Üniversitelerine Yönelik Pastacılık ve Ekmekçilik Ön Lisans Program Önerisi
    Yüksek Lisans
    2021
    BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI
    GASTRONOMİ TARİHİ
    MİKSOLOJİ TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
    PROFESYONEL BARMENLİK VE MİKSOLOJİ
    SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ UYGULAMALARI
    ÜRÜN BELİRLEME VE SATINALMA
    MEDYA VE GASTRONOMİ
    KAHVE VE ÇAY KÜLTÜRÜ
    YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIK
    YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
    BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ
    YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI