Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
oyildirim[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 5159

  • Yüksek Lisans, (2021), Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Önlisans, (2021), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık

  • Yüksek Lisans, (2017), Başkent Üniversitesi, Radyo, Sinema ve Televizyon

  • Lisans, (2012), Atılım Üniversitesi, Grafik Tasarım

  • Yayın Bilgileri

    Yazarlık Bilgileri

    1  Sosyal Ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar, İlk Baskı, Gece Kitaplığı, 2020

    Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Özge Yıldırım Gürses

    Kitap Bölümü Bilgileri

    2  Bağışıklık Sistemini Güçlendirmeye Yönelik Alternatif Bir Gıda Önerisi: Kaz Pastırması, In:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar, 475-502, 2020

    Öğr.Gör. Özge Yıldırım Gürses
    GRAFİK TASARIM
    MASAÜSTÜ YAYINCILIK