1
ÇİFTLİK TURİZMİ UYGULAMALARININ PERMAKÜLTÜR GÖNÜLLÜLERİNİN MOTİVASYONLARINA ETKİSİ, Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 5(2), 2021
Öğr.Gör. Şerife Umay Cicik |
1
The Subconscious of Traditional Practices: Turkish Cuisine, Dublin Gastronomy Symposium 2024 Food and Memory: Traces, Trauma and Tradition, 28.05.2024
Öğr.Gör. Şerife Umay Cicik |
2
THE ROLE OF LOCAL FOODS OFFERED AT RESTAURANTS IN THE, 7th ADVANCES IN HOSPITALITY &TOURISM MARKETING &MANAGEMENT (AHTMM) CONFERENCE, 10.07.2017
Öğr.Gör. Şerife Umay Cicik |
GASTRONOMİ TARİHİ |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI I |
FRANSIZ MUTFAĞI UYGULAMALARI |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II |
YENİ MUTFAK AKIMLARI |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI |
TEMEL PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK |
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I |