1
Sürdürülebilir Gastronomi: Ekmek İsrafı ve Atıkları Üzerine Öneriler, 5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 27.04.2023
Öğr.Gör. Tayfun Işık, Dr. Öğr. Üyesi Burçak Kızıltan Işık, Öğr.Gör. Dr. Aslı Vural |
"Flavors of Ibero-American Chefs" Uluslararası Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
KKTCnin 40. Kuruluş Yıl Dönümü ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
"Italian Style Workshop and Tasting" Uluslararası Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
"Women and Gastronomy" Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası Etkinliği Diğer Ankara |
DENİZ ÜRÜNLERİ UYGULAMALARI |
TASARIM VE ESTETİK |
MEDYA VE GASTRONOMİ |
SOĞUK MUTFAK |
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ |