|
1
Using Blockchain Technology at Supply Chain: The Sample of Migros, Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 12(8), 2024
Doç. Dr. Menekşe Cömert, Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Hakan Güleç, Öğr. Gör. Münevver Kaya |
|
2
Covid-19 Dönemi Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Sıkıntıları ve Çözüm Önerileri (Supply Problems and Solution Suggestions in Chain Food and Beverage Businesses during Covid-19 Period), Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 10(3), 2022
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Doç. Dr. Menekşe Cömert |
|
3
Bolu'da Düzenlenen Yayla Şenliklerinde Yapılan Yemekler ve Değişimler, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(5), 2021
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Araş. Gör. Damla Baylan Kalaycı |
| 1
Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Eğitim, Sustaınable Development Strategy: Global Trends, Natıonal Experıences And New Goals, 08.12.2023
Doç. Dr. Menekşe Cömert, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
| 2
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Sürdürülebilirlik Kavramına İlişkin Algılarının Metafor Analizi Aracılığıyla Değerlendirmesi, 5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 27.04.2023
Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
1
Geleneksel Diğer Türk İçecekleri, In:Gastronomide İçecekler, 113-120, 2024
Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
|
2
Şalgam Suyu, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 225-240, 2023
Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
|
3
Sürdürülebilirlik, Akıllı Turizm ve Gastronomi, In:Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, 116-140, 2023
Batuhan Öztürk, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
|
4
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, In:Synthetic Meat in the Context of the Global Climate Crisis, 201-215, 2023
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Arş. Gör. Damla Baylan Kalaycı |
|
5
Gastronomik Açıdan Adana İli Yöresel Yemeklerinin Restoranlarda Uygulanabilirliği Üzerine Bir Çalışma, In:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Güncel Araştırmalar-I, 35-74, 2022
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fulya Sarper |
|
6
Studies to Reduce Food Loss in Tourism, In:Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 485-500, 2021
Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
| aaa |
| 1
Farklı Baklagillerden Elde Edilen Aquafabaların Yumurta Akı İkamesi Olarak Kullanım Olanaklarının Duyusal ve Kimyasal Olarak İncelenmesi, Ar-Ge, Danışman, 19.04.2023
Melisa Gül, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
|
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yıl Sonu Sergisi Diğer Ankara |
|
KKTC'nin 40'ncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Türk Yemeklerinin Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
|
Cumhuriyetimizin 100.Yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Ankara |
|
Italian Style Workshop and Tasting Uluslararsı Gastro-diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
|
Women and Gastronomy Uluslararası Gastro-diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
|
İLERİ FIRINCILIK TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
|
TEMEL HAMUR YAPIM TEKNİKLERİ |
|
TURİZMDE GÜNCEL SORUNLAR VE YAKLAŞIMLAR |
|
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI |