Yükleniyor
image

Beslenme ve Diyetetik Programı
feyzakaya[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1843

  • Doktora, (2028), Başkent Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik

  • Yüksek Lisans, (2024), Hacettepe Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik

  • Lisans, (2020), Ankara Ünıversıtesı, Beslenme ve Diyetetik

  • • Beslenme ve Diyetetik
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Yayın Bilgileri

    1  "20-64 Yaş ArasıÇalışanYetişkinBireylerdeİş Stresi ve SeçiciYeme Davranışıile Diyetin FitokimyasalİndeksiArasındakiİlişk, XI.Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 10.10.2024

    Beyza Kabakçı, Seray Tomurcuk, Menekşe Sümer, Araş.Gör. Feyza Kaya, Doç. Dr. Perim Fatma Türker

    Kitap Bölümü Bilgileri

    1  POLİFENOLLER VE KARACİĞER HASTALIKLARI , In:SAĞLIK & BİLİM 2024: Polifenoller ve Sağlık, 103-128, 2024

    Araş.Gör. Feyza Kaya, Doç. Dr. Perim Fatma Türker
    aaa
    1 FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİ VE FARKLI YAĞ TÜRLERİ KULLANIMININ PATATESLERİN TAHMİNİ GLİSEMİK İNDEKS DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ , Ar-Ge, Araştırmacı, 06.11.2023

    Araş.Gör. Feyza Kaya, Doç. Dr. Mercan Merve Tengilioğlu Metin, Dr. Öğr. Üyesi Berat Aytül Hamzalıoğlu