1
Lise Öğrencilerinin Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Tutumlarıyla e-Sağlık Okuryazarlığı Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi, 3. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, 09.11.2023
Deniz Gökçe, Doç. Dr. Esen Yeşil, Araş.Gör. Ezgi Kıyıcı |
aaa |
1
Karabuğday Eklenerek Hazırlanan Bitkisel ve Hayvansal Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi, Ar-Ge, Araştırmacı, 22.08.2024
Araş.Gör. Ezgi Kıyıcı, Prof. Dr. Emirhan Nemutlu, Prof. Dr. Zehra Büyüktuncer Demirel |
BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI |