Kitap Bölümü Bilgileri |
1
Kültür, Kültürün Unsurları ve Kültür Yaklaşımları, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 1-21, 2022
Öğr.Gör. Gamze Ege |
aaa |
1
FRANSADA TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ EĞİTİMİ VE FARKINDALIĞININ GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ, Eğitim, Yürütücü, 25.04.2024
Öğr.Gör. Gamze Ege |
Akdeniz Yemekleri: Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Ankara Başkent Üniv. |
40th Anniversary of the Turkish Republic of Northern Cyprus Celebration Conference and Gastro-Diplomacy Event Introducing Turkish Cypriot Food Diğer Ankara Başkent Üniv. |
Italian Style Workshop and Tasting Diğer Ankara Başkent Üniv. |
Women and Gastronomy Diğer Ankara Başkent Üniv. |
Cumhuriyetimizin 100. yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Ankara Başkent Üniv. |
DÜNYA MUTFAKLARI ALAN ARAŞTIRMALARI |
DÜNYA MUTFAKLARI I |
ET İŞLEME UYGULAMALARI |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ UYGULAMALARI |
DÜNYA MUTFAKLARI II |
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ |
YEMEK SOSYOLOJİSİ |