Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
gamzeege[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1008

  • Önlisans, (2011), The Culınary Instıtute Of Amerıca, Associate&Amp;Amp;#039;S Degree İn Culinary Arts

  • Yüksek Lisans, (2002), Odtü, Kadın Çalışmaları Yüksek Lisans Programı

  • Lisans, (1999), Odtü, Sosyoloji

  • • Kadın Araştırmaları • Yemek Antropolojisi • Kültür Sosyolojisi • Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Kırsal Alanlar Sosyolojisi
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Kitap Bölümü Bilgileri

    1  Kültür, Kültürün Unsurları ve Kültür Yaklaşımları, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 1-21, 2022

    Öğr.Gör. Gamze Ege
    aaa
    1 FRANSADA TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ EĞİTİMİ VE FARKINDALIĞININ GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ, Eğitim, Yürütücü, 25.04.2024

    Öğr.Gör. Gamze Ege
    Akdeniz Yemekleri: Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği
    Diğer
    Ankara Başkent Üniv.
    40th Anniversary of the Turkish Republic of Northern Cyprus Celebration Conference and Gastro-Diplomacy Event Introducing Turkish Cypriot Food
    Diğer
    Ankara Başkent Üniv.
    Italian Style Workshop and Tasting
    Diğer
    Ankara Başkent Üniv.
    Women and Gastronomy
    Diğer
    Ankara Başkent Üniv.
    Cumhuriyetimizin 100. yılında Atatürk'ün Sofrası
    Diğer
    Ankara Başkent Üniv.
    DÜNYA MUTFAKLARI ALAN ARAŞTIRMALARI
    DÜNYA MUTFAKLARI I
    ET İŞLEME UYGULAMALARI
    SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ UYGULAMALARI
    DÜNYA MUTFAKLARI II
    YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ
    YEMEK SOSYOLOJİSİ