Kitap Bölümü Bilgileri |
|
1
Aromatik Bitki, Baharat, Yağlar ve Çeşniler, In:Mutfak Bilimi, 180-205, 2025
Öğr.Gör. Gamze Ege, Prof. Dr. Hakan Turgut |
|
2
Kültür, Kültürün Unsurları ve Kültür Yaklaşımları, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 1-21, 2022
Öğr.Gör. Gamze Ege |
| aaa |
| 1
FRANSADA TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ EĞİTİMİ VE FARKINDALIĞININ GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ, Eğitim, Yürütücü, 25.04.2024
Öğr.Gör. Gamze Ege |
|
Akdeniz Yemekleri: Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Ankara Başkent Üniv. |
|
40th Anniversary of the Turkish Republic of Northern Cyprus Celebration Conference and Gastro-Diplomacy Event Introducing Turkish Cypriot Food Diğer Ankara Başkent Üniv. |
|
Italian Style Workshop and Tasting Diğer Ankara Başkent Üniv. |
|
Women and Gastronomy Diğer Ankara Başkent Üniv. |
|
Cumhuriyetimizin 100. yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Ankara Başkent Üniv. |
|
DÜNYA MUTFAKLARI ALAN ARAŞTIRMALARI |
|
DÜNYA MUTFAKLARI I |
|
ET İŞLEME UYGULAMALARI |
|
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ UYGULAMALARI |
|
DÜNYA MUTFAKLARI II |