Yükleniyor
image

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
ismailbozkurt[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1435

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
1  Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 28.09.2022

Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Gizem Sultan Kaman, Ayşe Şahin
2  A Research on Feedback of Visitors in Travel Expo Tourism Fair, International Conference on Tourism, Travel, Leisure and Hospitality, 20.10.2017

Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Ahmet Tayfun, Esin Aysen, Ayşe Selin Dülger, Başak Özyurt, Yasin Bulut

Kitap Bölümü Bilgileri

1  Sürdürülebilir Miras Turizminde Toplumsal Katılımın Sağlanmasında Müzelerin Rolü, In:Turizm ve Sürdürülebilirlik, 129-141, 2023

Öğr.Gör. İsmail Bozkurt
2  GIDA İŞLETMELERİNDE İSRAF, In:GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, 54-64, 2022

Öğr.Gör. İsmail Bozkurt
BİLETLEME OTOMASYONU
HALKLA İLİŞKİLER
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ
OTEL İŞLETMELERİNDE GELİR YÖNETİMİ
ÖNBÜRO HİZMETLERİ
TURİZM HUKUKU
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ
TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON
TURİZM MEVZUATI
TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI
TURİZMDE YASAL DÜZENLEMELER
YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ