Yükleniyor
image

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
ismailbozkurt[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1435

  • Doktora, (2025), Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği

  • Yüksek Lisans, (2019), Gazi Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği

  • Lisans, (2015), Anadolu Üniversitesi, İktisat

  • Lisans, (2015), Gazi Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği

  • • Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Otel İşletmeciliği • Turizm Ekonomisi • Turizm İşletmeciliği • Sürdürülebilir Turizm
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1  The strategy food waste in restaurants: A systematic literature review, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 151(0), 2024

    Gizem Sultan Kaman, Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Rabia Bölükbaş, Yunus Özhasar, Barış Demi?Rci?, İrfan Yazicioğlu
    2  CHANGING HABITS: THE EFFECT OF CULTURAL CONSUMPTION ON RESTAURANT PREFERENCES, PRIZREN SOCIAL SCIENCE JOURNAL, 7(2), 2023

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Arzu Kılıçlar, Gizem Sultan Sarıkaya, Ayşe Kaman
    3  De gustibus non est disputandum: analysis of the relationship between cultural omnivorousness and food, British Food Journal, 124(5), 2022

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, Dr. Ayşe Şahin, Dr. Gizem Sultan Sarıkaya
    4  Sosyal Medyanın X ve Z Kuşağı Üzerindeki Yemek Yeme Davranışına Etkisi (The Effect of Social Media on Eating Behavior in Generations X and Z), JOTAGS, 9(0), 2021

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, Dr. Ayşe Şahin, Dr. Gizem Sultan Sarıkaya
    5  YEREL HALKIN BAKIŞ AÇISIYLA CİLO DAĞI NIN KIŞ TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ, Journal of Recreation and Tourism Research (JRTR), 6(2), 2019

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Kurban Ünlüönen
    6  Kişilik Tiplerinin Gıda Tercihlerine Etkisi (Effect of Personality Traits on Food Preference), JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 6(4), 2018

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Arzu Kılıçlar, Gizem Sultan Sarıkaya, Ayşe Şahin
    7  Travelexpo Turizm Fuarı Ziyaretçilerinin Fuara İlişkin Geri Bildirimlerine Yönelik Bir Araştırma1 (A Research on Feedback of Visitors in Travel Expo Tourism Fair), JOTAGS, 6(3), 2018

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Ahmet Tayfun, Esin Aysen, Ayşe Selin Dülger, Başak Özyurt, Yasin Bulut
    8  KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM SÜRECİNİN İNCELENMESİ: NG AFYON ÖRNEĞİ, ASOS Journal: The Journal of Academic Social Science, 5(42), 2017

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Akyay Uygur
    9  Kişilik Tiplerinin Tat Tercihlerine Etkisi (Effect of Personality Traits on Taste Preferences), JOTAGS, 5(3), 2017

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Arzu Kılıçlar, Gizem Sultan Sarıkaya, Ayşe Şahin
    10   Muğla İli Milas İlçesinin Kültür Turizmi Açısından İncelenmesi, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 0(34), 2015

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Akyay Uygur, Ramazan Göral
    1  Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 28.09.2022

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Gizem Sultan Kaman, Ayşe Şahin
    2  A Research on Feedback of Visitors in Travel Expo Tourism Fair, International Conference on Tourism, Travel, Leisure and Hospitality, 20.10.2017

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Ahmet Tayfun, Esin Aysen, Ayşe Selin Dülger, Başak Özyurt, Yasin Bulut

    Kitap Bölümü Bilgileri

    1  Sürdürülebilir Miras Turizminde Toplumsal Katılımın Sağlanmasında Müzelerin Rolü, In:Turizm ve Sürdürülebilirlik, 129-141, 2024

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt
    2  GIDA İŞLETMELERİNDE İSRAF, In:GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, 54-64, 2022

    Öğr.Gör. İsmail Bozkurt
    BİLETLEME OTOMASYONU
    İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
    TURİZM MEVZUATI
    YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ
    TURİZM HUKUKU
    TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI
    KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ
    ÖNBÜRO HİZMETLERİ
    TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ
    TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON
    TURİZMDE YASAL DÜZENLEMELER
    OTEL İŞLETMELERİNDE GELİR YÖNETİMİ