1
CHANGING HABITS: THE EFFECT OF CULTURAL CONSUMPTION ON RESTAURANT PREFERENCES, PRIZREN SOCIAL SCIENCE JOURNAL, 7(2), 2023
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Arzu Kılıçlar, Gizem Sultan Sarıkaya, Ayşe Kaman |
2
De gustibus non est disputandum: analysis of the relationship between cultural omnivorousness and food, British Food Journal, 124(5), 2022
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, Dr. Ayşe Şahin, Dr. Gizem Sultan Sarıkaya |
3
Kişilik Tiplerinin Gıda Tercihlerine Etkisi (Effect of Personality Traits on Food Preference), JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 6(0), 2018
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Arzu Kılıçlar, Gizem Sultan Sarıkaya, Ayşe Şahin |
1
Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 28.09.2022
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Gizem Sultan Kaman, Ayşe Şahin |
2
A Research on Feedback of Visitors in Travel Expo Tourism Fair, International Conference on Tourism, Travel, Leisure and Hospitality, 20.10.2017
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt, Prof. Dr. Ahmet Tayfun, Esin Aysen, Ayşe Selin Dülger, Başak Özyurt, Yasin Bulut |
Kitap Bölümü Bilgileri |
1
Sürdürülebilir Miras Turizminde Toplumsal Katılımın Sağlanmasında Müzelerin Rolü, In:Turizm ve Sürdürülebilirlik, 129-141, 2023
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt |
2
GIDA İŞLETMELERİNDE İSRAF, In:GASTRONOMİDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, 54-64, 2022
Öğr.Gör. İsmail Bozkurt |
BİLETLEME OTOMASYONU |
HALKLA İLİŞKİLER |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR İŞLETİM SİSTEMLERİ |
OTEL İŞLETMELERİNDE GELİR YÖNETİMİ |
ÖNBÜRO HİZMETLERİ |
TURİZM HUKUKU |
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ |
TURİZM İŞLETMELERİNDE OTOMASYON |
TURİZM MEVZUATI |
TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI |
TURİZMDE YASAL DÜZENLEMELER |
YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ |