| 1
The Importance of Event Management Marketing Strategies in Hotels, Sustainability, Quality, Digitalization and Current Research Conference , 2025, 04.04.2025
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Şen Küpeli, Doç. Dr. Merve Öksüz |
| 2
Quiet Quitting In Tourism Antecedents, Results and Suggestions, 10th International EMI Entrepreneurship & Social Sciences Congress, 10.09.2024
Doç. Dr. Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol |
| 3
"God Make Me Again", The Relationship Between Loneliness and Duration of Participation in Recreation Activities: A Happiness Perspective, MTCON'24, 02.05.2024
Doç. Dr. Merve Öksüz, Doç. Dr. Fatih Varol, Araş.Gör.H. Suat Aksu |
| 4
ADAPTIVE RECREATION ACTIVITIES FOR DISABLED INDIVIDUALS IN THE TOURISM SECTOR: A TWO-WAY QUALITATIVE RESEARCH, 1. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO), 02.05.2024
Doç. Dr. Fatih Varol, Doç. Dr. Merve Öksüz, Araş.Gör. H. Suat Aksu |
| 5
SCRM in Business Hotel Management: Evaluation of Service Quality Dimensions from the Perspective of CRM Managers, MTCON-Conference on Managing Tourism Across Continents, 01.05.2024
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Şen Küpeli, Doç. Dr. Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
| 6
Türkiye’deki Sağlık Turizmi Eğitim İhtiyacının Değerlendirilmesi, 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 13.10.2023
Araş.Gör. Damla Bellikli, Doç. Dr. Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
| 7
Understanding Relationship Between Social Customer Relationship Management and Customer Satisfaction: Turkish Hotel Managers' Views, 9th ATMC Advances Tourism Marketing Research, 01.10.2023
Doç. Dr. Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
| 8
Ankara İlinde Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetlerin Gastronomi Turizmi ve Gastronomik Miras Üzerindeki Etkisi, VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS 2023, 29.08.2023
Doç. Dr. Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Rana Şat |
| 9
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Restoranlarda Yeşil Mutfak ve Atık Yönetimi ;Uygulamaları: Teori ve Pratiğin Karşılaştırılması, Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 08.06.2023
Doç. Dr. Merve Öksüz |
| 10
The Impact of Airbnb on Overtourism: The Cittaslow Case, Managing Tourism Across Continents:MTCON'23, 15.03.2023
Doç. Dr. Merve Öksüz, Dr. İsmail Uzut |
Yazarlık Bilgileri |
|
1
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, İlk Baskı, Özgür Yayın evi, 2023
Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Doç. Dr. Merve Öksüz |
Editör Bilgileri |
|
2
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar, İlk Baskı, Özgür yayın evi, 2023
Doç. Dr. Merve Öksüz |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
3
Evaluation of Smart City Projects in Eco-Gastronomy Dimension: The Example of Turkey, In:ADVANCED SERIES IN MANAGEMENT; SMART CITIES FOR SUSTAINABILITY, 71-82, 2024
Doç. Dr. Farih Varol, Doç. Dr. Merve Öksüz, Arş.Gör.Eren Yalçın |
|
4
New Trend in Sustainability and Eco Gastronomy: Underground Farms, In:Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, 9-18, 2023
Doç. Dr. Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol, Arş.Gör. Eren Yalçın |
|
5
YEŞİL NESİL RESTORANLAR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR RESTORANLARIN TÜRKİYE VE DÜNYA?DAKİ ÖRNEKLERİNİN İNCELENMESİ ., In:Ekonomi, Sürdürülebilir Kalkınma ve İşletme AlanındaAkademik Çalışmalar, 125-137, 2023
Doç. Dr. Merve Öksüz |
|
6
SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE GASTRONOMİ DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJINA ETKİSİ, In:GG1-GASTROGÜNCEL (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), 65-75, 2023
Doç. Dr. Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol |
| aaa |
| 1
Doğal Kültürel Miras Alanlarının Sürdürülebilirliğinde İklim Değişikliği Etkilerinin Uydu Görüntüleri ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Verileri ile Ortaya Konulması: Meke Gölü Örneği, Danışmanlık, Araştırmacı, 19.01.2023
Doç. Dr. Fatih Varol, Doç. Dr. Merve Öksüz |
|
DİJİTAL PAZARLAMA |
|
ETKİNLİK YÖNETİMİ |
|
REKREASYON YÖNETİMİ |
|
TURİZMDE DİJİTAL PAZARLAMA |
|
YÖNETİM BİLİMİNİN TEMELLERİ |
|
YÖNETİM VE ORGANİZASYON |
|
KONUK AĞIRLAMA VE BANKET YÖNETİMİ |
|
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE GİRİŞİMCİLİK |
|
İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ |
|
İŞLETMEYE GİRİŞ |
|
YEMEK VE TOPLUM |
|
DÖNEM PROJESİ |
|
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ |
|
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM |