1
Use of advanced measurement and reality technologies in cultural heritage sites from the perspective of technology and tourism, Current Issues in Tourism, 1(1), 2024
Doç.Dr. Fatih Varol, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
2
Cumhuriyetin İlanından Günümüze Kadının Turizm Sektöründeki Yeri: Karşılaşılan Kariyer Engelleri, Anatolia: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 34(3), 2024
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
3
The Role of Geographically Indicated Products in the Determination of Gastronomy Routes in Konya, e-journal of yasar university, 18(72), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr.Fatih Varol, Doç.Dr. Erkan Akgöz |
4
Sosyal Medyanın Turist Tercihine Etkisi ve Cittaslow İkilemi, Yeni Medya, 14(1), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Burcu Gümüş |
5
Seyahat Davranışlarının Airbnb Kullanımı Üzerindeki Etkisi: Türkiye Örneği, Fiscaoeconomia, 7(2), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç Dr. Hüseyin Ekizler |
1
Quiet Quitting In Tourism Antecedents, Results and Suggestions, 10th International EMI Entrepreneurship & Social Sciences Congress, 10.09.2024
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol |
2
ADAPTIVE RECREATION ACTIVITIES FOR DISABLED INDIVIDUALS IN THE TOURISM SECTOR: A TWO-WAY QUALITATIVE RESEARCH, 1. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO), 02.05.2024
Doç. Dr. Fatih Varol, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Araş.Gör. H. Suat Aksu |
3
"God Make Me Again", The Relationship Between Loneliness and Duration of Participation in Recreation Activities: A Happiness Perspective, MTCON'24, 02.05.2024
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç. Dr. Fatih Varol, Araş.Gör.H. Suat Aksu |
4
SCRM in Business Hotel Management: Evaluation of Service Quality Dimensions from the Perspective of CRM Managers, MTCON-Conference on Managing Tourism Across Continents, 01.05.2024
Tuğba Şen Küpeli, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
5
Türkiye’deki Sağlık Turizmi Eğitim İhtiyacının Değerlendirilmesi, 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 13.10.2023
Araş.Gör. Damla Bellikli, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
6
Understanding Relationship Between Social Customer Relationship Management and Customer Satisfaction: Turkish Hotel Managers' Views, 9th ATMC Advances Tourism Marketing Research, 01.10.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün |
7
Ankara İlinde Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetlerin Gastronomi Turizmi ve Gastronomik Miras Üzerindeki Etkisi, VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS 2023, 29.08.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Rana Şat |
8
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Restoranlarda Yeşil Mutfak ve Atık Yönetimi ;Uygulamaları: Teori ve Pratiğin Karşılaştırılması, Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 08.06.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
9
The Impact of Airbnb on Overtourism: The Cittaslow Case, Managing Tourism Across Continents:MTCON'23, 15.03.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Dr. İsmail Uzut |
Yazarlık Bilgileri |
1
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, İlk Baskı, Özgür Yayın evi, 2023
Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
Editör Bilgileri |
2
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar, İlk Baskı, Özgür yayın evi, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
Kitap Bölümü Bilgileri |
3
Evaluation of Smart City Projects in Eco-Gastronomy Dimension: The Example of Turkey, In:ADVANCED SERIES IN MANAGEMENT; SMART CITIES FOR SUSTAINABILITY, 71-82, 2024
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç. Dr. Farih Varol |
4
SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE GASTRONOMİ DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJINA ETKİSİ, In:GG1-GASTROGÜNCEL (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), 65-75, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol |
5
YEŞİL NESİL RESTORANLAR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR RESTORANLARIN TÜRKİYE VE DÜNYA?DAKİ ÖRNEKLERİNİN İNCELENMESİ ., In:Ekonomi, Sürdürülebilir Kalkınma ve İşletme AlanındaAkademik Çalışmalar, 125-137, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
6
New Trend in Sustainability and Eco Gastronomy: Underground Farms, In:Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, 9-18, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol, Arş.Gör. Eren Yalçın |
aaa |
1
Doğal Kültürel Miras Alanlarının Sürdürülebilirliğinde İklim Değişikliği Etkilerinin Uydu Görüntüleri ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Verileri ile Ortaya Konulması: Meke Gölü Örneği, Danışmanlık, Araştırmacı, 19.01.2023
Doç. Dr. Fatih Varol, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
DİJİTAL PAZARLAMA |
KONUK AĞIRLAMA VE BANKET YÖNETİMİ |
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE GİRİŞİMCİLİK |
TURİZMDE DİJİTAL PAZARLAMA |
YÖNETİM BİLİMİNİN TEMELLERİ |
YÖNETİM VE ORGANİZASYON |
DÖNEM PROJESİ |
İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ |
İŞLETMEYE GİRİŞ |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ |
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM |
YEMEK VE TOPLUM |
DESTİNASYON PAZARLAMASI |
PAZARLAMA YÖNETİMİ |