Yükleniyor
image

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı
servetkivanc[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1753

  • Yüksek Lisans, (2013), Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Lisans, (2010), Erciyes Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Yayın Bilgileri

    1  The Mediating Role of Self-Efficacy in the Effect of Perceived Organizational Support on Burnout: A Study on Grey Collar Employees, Management and Organizational Studies on Blue & Grey Collar Workers, 10.09.2022

    Öğr.Gör. Servet Kıvanç, Dr. Öğr. Üyesi Aysun Doğan, Prof. Dr. Hamdullah Nejat Basım
    2  PANDEMİ DÖNEMİNDE UZAKTAN ÇALIŞMADA BEYAZ YAKALILARIN PERFORMANS DENETİM SÜREÇLERİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA, 8. ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ KONGRESİ, 05.11.2021

    Öğr.Gör. Servet Kıvanç, Prof. Dr. Ünsal Sığrı
    3  Başkent Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Dersinin Yarattığı Farkındalık, 8. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 11.06.2019

    Öğr.Gör. Servet Kıvanç

    Yazarlık Bilgileri

    1  Örgütsel Gruplara Yönelik Çağdaş Yaklaşımlar, İlk Baskı, Siyasal Kitabevi, 2023

    Dr. Öğr. Üyesi Alperen Öztürk, Öğr.Gör. Servet Kıvanç, Dr. Öğr. Üyesi Zühal Şenyuva
    BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI
    GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI I
    MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
    İŞ SAĞLIĞI İLKELERİ
    İŞYERİ RİSK ETMENLERİ
    İŞYERİ SAĞLIK GÖZETİMİ
    SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
    İŞ HİJYENİ İLKELERİ
    İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
    TAŞIMA VE DEPOLAMA