|
1
Plant-Based Foods and Latest Developments, Journal of Apitherapy and Nature, 6(0), 2023
Araş.Gör. Ceren Özen, Doç. Dr. İlkay Yilmaz |
|
2
4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province), Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(0), 2021
Araş.Gör. Ceren Özen, Öğr.Gör. Esra Zıvalı Bilgin |
| 1
Ankara'da Yaşayan Uygur Türklerinin Mutfak Kültürü, 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 17.10.2024
Araş.Gör. Ceren Özen, Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
1
Understanding the ins and outs of baking cookies, In:Baking, 107-149, 2025
Doç. Dr. İlkay Yilmaz, Araş.Gör. Ceren Özen |
| aaa |
| 1
MARMARA BÖLGESİ'NE AİT COĞRAFİ İŞARETLİ PEYNİRLERİN KENDİNDEN PEYNİRLİ ERİŞTE ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI, Ar-Ge, Araştırmacı, 01.07.2025
Doç. Dr. İlkay Yilmaz, Araş.Gör. Ceren Özen |
|
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yılsonu Sergisi (Düzenleme Kurulu Üyeliği) Diğer Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi |
|
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yılsonu Sergisi (Düzenleme Kurulu Üyeliği) Diğer Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi |
|
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
|
İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Ankara |
|
Kadınlar ve Gastronomi Diğer Ankara |
|
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk Sofrası Diğer Ankara |