1
Plant-Based Foods and Latest Developments, Journal of Apitherapy and Nature, 6(0), 2023
Araş.Gör. Ceren Özen, Doç. Dr. İlkay Yılmaz |
2
4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province), Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(0), 2021
Araş.Gör. Ceren Özen, Öğr.Gör. Esra Zıvalı Bilgin |
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yılsonu Sergisi (Düzenleme Kurulu Üyeliği) Diğer Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi |
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Ankara |
Kadınlar ve Gastronomi Diğer Ankara |
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk Sofrası Diğer Ankara |