1
ADAPTATION OF FANTASTIC UNIVERSE CUISINE THE CASE OF DUNGEONS & DRAGONS , ISGSS Congress "Shaping Gastronomy, Regenerating Food Systems, and Societies", 26.09.2024
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Deniz Emek Apaydın |
2
Afet Dönemlerinde Tüketilebilecek Gıdalar ve Özel Beslenme İhtiyaçlarına Göre Gıda Önerileri, IV. Uluslararas1 Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , 08.06.2023
Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
Yazarlık Bilgileri |
1
Amasra Çeşm-i Cihan Yemekler, İlk Baskı, Akademisyen , 2024
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Merve Şık |
2
Temel Pastacılık, İlk Baskı, Akademisyen Yayınları, 2023
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter |
3
Yöresel Mutfak Uygulamaları, İlk Baskı, Palme Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Doç. Dr. İlkay Yılmaz |
4
Türkiye'nin Mutluluk Dolu Çörekleri, İlk Baskı, Nobel Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
5
TÜRK MUTFAĞINI ANLAMAK, İlk Baskı, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2021
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
6
YEMEĞİN SIRRI, İlk Baskı, DETAY YAYINCILIK, 2014
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
Kitap Bölümü Bilgileri |
7
Afet Dönemlerinde Tüketilebilecek Gıdalar ve Özel Beslenme İhtiyaçlarına Göre Gıda Önerileri, In:Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, 280-298, 2024
Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
1
ISIF Uluslararası Buluş Ödülü, 01.05.2023 Türk Patent Enstitüsü |
Cumhuriyet'in 100 Yılında Atatürk'ün Sofrası Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
"Turkish Cuisine" Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo |
KKTC'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
"Italian Style Workshop and Tasting" Uluslararsı Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
Women and Gastronomy (Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği) Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
Deneysel Bir Roma Yemeği - Convivium Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
Antik Roma (Pompei) Ekmeği Üretimi Diğer Ankara Roma Hamamı Açıkhava Müzesi |
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI |
OSMANLI SARAY MUTFAĞI UYGULAMALARI |
TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI |
TÜRK TATLILARI UYGULAMALARI |
FIRINCILIK UYGULAMALARI |
TEMEL HAMUR YAPIM TEKNİKLERİ |
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ |
PASTACILIK VE UNLU MAMÜLLER |