1
Afet Dönemlerinde Tüketilebilecek Gıdalar ve Özel Beslenme İhtiyaçlarına Göre Gıda Önerileri, IV. Uluslararas1 Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , 08.06.2023
Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
Yazarlık Bilgileri |
1
Temel Pastacılık, İlk Baskı, Akademisyen Yayınları, 2023
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter |
2
Yöresel Mutfak Uygulamaları, İlk Baskı, Palme Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Doç. Dr. İlkay Yılmaz |
3
Türkiye'nin Mutluluk Dolu Çörekleri, İlk Baskı, Nobel Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
4
TÜRK MUTFAĞINI ANLAMAK, İlk Baskı, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2021
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
5
YEMEĞİN SIRRI, İlk Baskı, DETAY YAYINCILIK, 2014
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney |
1
ISIF Uluslararası Buluş Ödülü, 01.05.2023 Türk Patent Enstitüsü |
Deneysel Bir Roma Yemeği - Convivium Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
Antik Roma (Pompei) Ekmeği Üretimi Diğer Ankara Roma Hamamı Açıkhava Müzesi |
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI |
FIRINCILIK UYGULAMALARI |
OSMANLI SARAY MUTFAĞI UYGULAMALARI |
PASTACILIK VE UNLU MAMÜLLER |
SÜTLÜ TATLILAR VE DONDURMA UYGULAMALARI |
TEMEL HAMUR YAPIM TEKNİKLERİ |
TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI |
TÜRK TATLILARI UYGULAMALARI |
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ |