| 1
Tutmacı'nın Çeviri Eseri Tabiatnâme İle Hıltlar Teorisi Kapsamında Şerbet ve Yemek Eşleşmeleri, Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi, 24.04.2025
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney, Prof. Dr. Hakan Turgut |
| 2
ADAPTATION OF FANTASTIC UNIVERSE CUISINE THE CASE OF DUNGEONS & DRAGONS , ISGSS Congress "Shaping Gastronomy, Regenerating Food Systems, and Societies", 26.09.2024
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney, Deniz Emek Apaydın |
| 3
Gastronomi Turizmi ve Ankara Kırsal Mutfağı, BACA 2025 ULUSLARARAASI BAŞKENTLER SEMPOZYUMU, 19.02.2024
Öğr.Gör. Hakan Özler, Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
| 4
Afet Dönemlerinde Tüketilebilecek Gıdalar ve Özel Beslenme İhtiyaçlarına Göre Gıda Önerileri, IV. Uluslararas1 Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu , 08.06.2023
Doç. Dr. İlkay Yilmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
Yazarlık Bilgileri |
|
1
Amasra Çeşm-i Cihan Yemekler, İlk Baskı, Akademisyen , 2024
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney, Merve Şık |
|
2
Temel Pastacılık, İlk Baskı, Akademisyen Yayınları, 2023
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney, Doç. Dr. İlkay Yilmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter |
|
3
Yöresel Mutfak Uygulamaları, İlk Baskı, Palme Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney, Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Doç. Dr. İlkay Yilmaz |
|
4
Türkiye'nin Mutluluk Dolu Çörekleri, İlk Baskı, Nobel Yayınevi, 2022
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
|
5
TÜRK MUTFAĞINI ANLAMAK, İlk Baskı, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2021
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
|
6
YEMEĞİN SIRRI, İlk Baskı, DETAY YAYINCILIK, 2014
Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
7
Afet Dönemlerinde Tüketilebilecek Gıdalar ve Özel Beslenme İhtiyaçlarına Göre Gıda Önerileri, In:Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, 280-298, 2024
Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
|
1
ISIF Uluslararası Buluş Ödülü, 01.05.2023 Türk Patent Enstitüsü |
|
Cumhuriyet'in 100 Yılında Atatürk'ün Sofrası Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
|
"Turkish Cuisine" Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo |
|
KKTC'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
|
"Italian Style Workshop and Tasting" Uluslararsı Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
|
Women and Gastronomy (Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği) Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
|
Deneysel Bir Roma Yemeği - Convivium Diğer Thermopolium Gastronomi Akademisi - Başkent Üni. |
|
Antik Roma (Pompei) Ekmeği Üretimi Diğer Ankara Roma Hamamı Açıkhava Müzesi |
|
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI |
|
OSMANLI SARAY MUTFAĞI UYGULAMALARI |
|
TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI |
|
TÜRK TATLILARI UYGULAMALARI |
|
FIRINCILIK UYGULAMALARI |
|
TEMEL HAMUR YAPIM TEKNİKLERİ |
|
PASTACILIK VE UNLU MAMÜLLER |