Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
hozler[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1094

Yayın Bilgileri

Yazarlık Bilgileri

1  Somut Olmayan Kültürel Miras Bodrum Yöresel Yemekleri Bodrum Yemek Kültürü, İlk Baskı, Arkadaş Basım ve Sanayi Ltd. Şti., 2023

Prof. Dr. Hakan Turgut, Öğr.Gör. Hakan Özler
Flavors of Ibero- American Chefs
Diğer
Başkent Üniversitesi
Akdeniz Yemekleri:Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği
Diğer
Başkent Üniversitesi
40 th Anniversary of the Turrkhish Republic of Northern Cyprus Celebration confernce and Gastro Diplomacy Event
Diğer
Başkent Üniversitesi
İtalian Style Workshop and Tasting
Diğer
Başkent Üniversitesi
Woman and Gastronomy
Diğer
Başkent Üniversitesi
Cumhuriyet 100. yılında Atatürk'ün Sofrası
Diğer
Başkent Üniversitesi
CATERİNG HİZMETLERİ
İLETİŞİM
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI
ÜRÜN BELİRLEME VE SATIN ALMA
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRETİM YÖNETİMİ
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ