| 1
Gastronomi Turizmi ve Ankara Kırsal Mutfağı, BACA 2025 ULUSLARARAASI BAŞKENTLER SEMPOZYUMU, 19.02.2024
Öğr.Gör. Hakan Özler, Öğr.Gör. Servet Kazim Güney |
Yazarlık Bilgileri |
|
1
Somut Olmayan Kültürel Miras Bodrum Yöresel Yemekleri Bodrum Yemek Kültürü, İlk Baskı, Arkadaş Basım ve Sanayi Ltd. Şti., 2023
Prof. Dr. Hakan Turgut, Öğr.Gör. Hakan Özler |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
2
Muğla Sokak Lezzetleri, In:Muğla Kültürü ve Gastronomi Turizmi, 139-154, 2025
Doç. Dr. İlkay Yilmaz, Öğr.Gör. Hakan Özler |
|
Türk Çin Gastro-diplomasi Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Italian Style Workshop Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Flavors of Ibero- American Chefs Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Akdeniz Yemekleri:Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
40 th Anniversary of the Turrkhish Republic of Northern Cyprus Celebration confernce and Gastro Diplomacy Event Diğer Başkent Üniversitesi |
|
İtalian Style Workshop and Tasting Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Woman and Gastronomy Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Cumhuriyet 100. yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Başkent Üniversitesi |
|
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ VE SERVİSİ |
|
ÜRÜN BELİRLEME VE SATIN ALMA |
|
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRETİM YÖNETİMİ |
|
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ |
|
CATERİNG HİZMETLERİ |
|
PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI |