Yükleniyor
image

Gıda Teknolojisi Programı
gkoc[at]baskent.edu.tr
0(312) 246 66 66

  • Yüksek Lisans, (2014), Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Biyoloji

  • Lisans, (2012), Uludağ Üniversitesi, Biyoloji

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1  Karakılçık Buğdayına Farklı Koşul ve Konsantrasyonlarda Uygulanan Tuz Stresinin Oluşturduğu Tepkiler, 22. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi, 21.10.2023

    Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Alperen Doğan, Prof. Dr. Füsun Eyidoğan
    2  Safran Yetiştiriciliğinde Korm Büyüklüğünün Verim ve Biyoaktif Bileşenlere Etkisi, 22. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, 20.10.2023

    Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Kubat
    3  Determination of effect of seed priming with Polyethylene glycol(PEG) and Sorbitol on lentil nodule microbiota by amplicon-based metagenomics approach, AGRIBALKAN 2023 V. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, 23.09.2023

    Öğr.Gör. Elif Şeyma Bağdat, Öğr.Gör. Dr. Fereshteh Rezaeı, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Dr. Öğr. Üyesi Özge Kahraman Ilıkkan
    4  THE EFFECTS OF ORGANIC AND CHEMICAL FERTILIZER APPLICATIONS ON PLANT GROWTH OF ONION, WHICH IS A MODEL ORGANISM, V.BALKANAGRICULTURAL CONGRESS, 21.09.2023

    Öğr.Üyesi Gözde Kubat, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    5  Tetrasiklinin Aspir Bitkisi Üzerindeki Fizyolojik ve Genotoksik Etkileri, 25. Ulusal Biyoloji Kongresi, 14.07.2023

    Buse Ceyda Öncel, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Prof. Dr. Özlem Darcansoy İşeri, Prof. Dr. Füsun Eyidoğan
    6  Effect of three different doses of liquid vermicompost on saffron (Crocus sativus L.) flower parts, ISPEC 12. Uluslararasi Tarim, Hayvancilik Ve Kirsal Kalkinma Kongresi, 07.07.2023

    Öğr.Gör. Gözde Kubat, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    aaa
    1 LAVANTA BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN UÇUCU YAĞIN, KİMYASAL KOMPOZİSYONUNUN VE BİTKİ KAYNAKLI PATOJENLER ÜZERİNDEKİ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ, Ar-Ge, Yürütücü, 09.01.2024

    Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Prof. Dr. Özlem Darcansoy İşeri, Prof. Dr. Füsun Eyidoğan
    2 Büyük balmumu güvesi(Galleria mellonella L.) ile mücadelede doğal bitki ekstraktlarının toksisitesinin değerlendirilmesi, Ar-Ge, Yürütücü, 12.12.2023

    Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Doç.Dr.Serkan Sugeçti
    3 Mercimekte tohuma ön uygulamanın, tane verimi, antioksidan kapasitesi, nodulasyon ve nodül mikrobiyotası üzerine etkisi, Ar-Ge, Araştırmacı, 30.12.2021

    Dr. Öğr. Üyesi Özge Kahraman Ilıkkan, Öğr.Gör. Elif Şeyma Bağdat, Öğr.Gör. Dr. Fereshteh Rezaeı, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    4 Mercimek (Lens culinaris)'te tohuma ön uygulamanın tane verimi,antioksidan kapasitesi,nodülasyon ve nodül mikrobiyatası üzerine etkisi, Ar-Ge, Araştırmacı, 08.06.2021

    Öğr.Gör Fereshteh Rezaei, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    5 Tarla koşulları altında organik solucan gübresinin safran(Crocus sativus L.)bitkisinin gelişme,verim ve bazı kimyasal özelliklerine etkisi, Ar-Ge, Yürütücü, 29.01.2021

    Prof.Dr. Mehmet Haberal, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    6 Böğürtlen(Rubus canescens DC. var. canescens) bitkisinin yaprak ve meyve ekstrakaktlarının antioksidan,antibakteriyel aktivitelerinin belirlenmesi ve antibiyofilm etkileri, Ar-Ge, Yürütücü, 08.11.2019

    Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof.Dr.Feride Şahin
    7 Bazı buğdaygil ailesine ait yabancı otların soğan(Allium cepa L.) tohumu çimlenme ve ilk gelişme dönemi üzerine etkileri, Ar-Ge, Araştırmacı, 10.10.2019

    Öğr.Gör.Fereshteh Rezaei, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    8 Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) bitkisinde mikroçoğaltım ve şeker alkol muamelelerinin; çimlenme oranı, antibakteriyel, antioksidan aktivitelerinin ve yaprak etken maddelerinin üzerine etkileri, Ar-Ge, Araştırmacı, 21.05.2019

    Öğr.Gör.Fereshteh Rezaei, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    9 Melatonin hormonu uygulamasının bitkilerde tuz ve kuraklık stresi direncine etkilerinin araştırılması, Ar-Ge, Araştırmacı, 24.06.2016

    Prof. Dr. Feride İ. Şahin, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    10 Farklı tütün anaçları ile aşılanan domatin bitkisinin açık alanda üretim koşullarının değerlendirilmesi ve meyve nikotin miktarlarının ve kalitesinin belirlenmesi, Ar-Ge, Araştırmacı, 16.06.2016

    Prof. Dr. Feride İ. Şahin, Öğr.Gör. Gülşah Çalık Koç
    1 TÜBİTAK YAYIN TEŞVİK ÖDÜLÜ, 29.06.2016
    TÜBİTAK ULAKBİM
    BİYOTEKNOLOJİ
    FONKSİYONEL GIDALAR
    GENEL MİKROBİYOLOJİ
    MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZİ
    PROJE YÖNETİMİ