|
1
ÖZEL AŞÇILIK OKULU MEZUNLARININ SEKTÖRDEKİ ÇALIŞMA DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI: ANKARA ÖRNEĞİ, joghat, 8(1), 2025
Öğr.Gör. Gökmen Duman, Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya |
|
2
Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi, Aydın Gastronomy, 7(1), 2023
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
|
3
Türk Mutfag?ında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 10(3), 2022
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
|
4
Geleneksel Yemeklerde Dekonstrüksiyon Tekniği Kullanılarak Ürün Geliştirme ve, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(2), 2021
Öğr.Gör. Gökmen Duman, Öğr.Gör. Arda Er |
| 1
Tarımın Kökeni ve Etkileri: Geleneksel Anlatıdan Yeni Yaklaşımlara, Kim Kimi Evcilleştirdi?, Deneyimsel Gastronomi Kongresi (Egcon), 16.05.2025
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
| 2
Restoran Şeflerinin Gıda Güvenliği Uygulamalarında Karşılaştıkları Sorunların Tespit Edilmesi; Ankara Örneği, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 29.09.2022
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
| 3
Neden Bu Kadar Şef\Gastronomi Etkinliği Var? İhtiyaç Var mı?, International Travel and Tourism Dynamics, 08.10.2020
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
Kitap Bölümü Bilgileri |
|
1
Yemek, sanat ve estetik, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 119-142,
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
|
2
Kahvenin Kitabı, In:Kahve işleme yöntemleri, 51-66, 2025
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
|
3
Salep, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 203-224, 2023
Öğr.Gör. Gökmen Duman |
|
Türk-Çin Gastro-diplomasi Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
italian style workshop Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Flavors of Ibero-American Chefs Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Akdeniz Etkinlikleri: Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Kadınlar ve Gastronomi Diğer Başkent Üniversitesi |
|
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Başkent Üniversitesi |
|
AKDENİZ MUTFAĞI UYGULAMALARI |
|
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I |
|
GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR |
|
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II |
|
İTALYAN MUTFAĞI UYGULAMALARI |