Yükleniyor
image

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
gokmenduman[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1016

  • Yüksek Lisans, (2021), Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1  Restoran Şeflerinin Gıda Güvenliği Uygulamalarında Karşılaştıkları Sorunların Tespit Edilmesi; Ankara Örneği, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 29.09.2022

    Öğr.Gör. Gökmen Duman
    2  Neden Bu Kadar Şef\Gastronomi Etkinliği Var? İhtiyaç Var mı?, International Travel and Tourism Dynamics, 08.10.2020

    Öğr.Gör. Gökmen Duman

    Kitap Bölümü Bilgileri

    1  Yemek, sanat ve estetik, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 119-142,

    Öğr.Gör. Gökmen Duman
    2  Salep, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 203-224, 2023

    Öğr.Gör. Gökmen Duman
    Flavors of Ibero-American Chefs
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Akdeniz Etkinlikleri: Paella Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi etkinliği
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Kadınlar ve Gastronomi
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    AKDENİZ MUTFAĞI UYGULAMALARI
    GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR
    TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
    İTALYAN MUTFAĞI UYGULAMALARI
    TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II
    TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II