1
AKADEMİK MUTFAK EĞİTİMİ ALAN Z KUŞAĞININ MENTÖRLÜK ALGISI, sobider, 2023(65), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Fidevs Feyza İnce, Öğr.Gör. Arda Er |
2
Geleneksel Yemeklerde Dekonstrüksiyon Tekniği Kullanılarak Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz- Çorum Alaca? Örneği, JOTAGS, 9(2), 2021
Öğr.Gör. Gökmen Duman, Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Öğr.Gör. Arda Er |
3
Nörogastronomi, AYDIN GASTRONOMİ, 5(2), 2021
Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Ecem Akay, Öğr.Gör. Arda Er |
Yazarlık Bilgileri |
1
Hidden Factors in Career Development of Generation Y Chefs, İlk Baskı, LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019
Öğr.Gör. Arda Er |
Kitap Bölümü Bilgileri |
2
TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ MENÜ ÖRNEKLERİ 8, In:UYGULAMALI TÜRK MUTFAĞI, 342-347, 2020
Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, Öğr.Gör. Arda Er |
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği Diğer Başkent Üniversitesi |
Kadınlar ve Gastronomi Diğer Başkent Üniversitesi |
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası Diğer Başkent Üniversitesi |
İÇECEK TEKNOLOJİSİ VE BAR YÖNETİMİ |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI I |
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II |
BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI |