Yükleniyor
image

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
ardaer[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1094

  • Yüksek Lisans, (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Lisans, (2019), Lefke Avrupa Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Yazarlık Bilgileri

    1  Hidden Factors in Career Development of Generation Y Chefs, İlk Baskı, LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019

    Öğr.Gör. Arda Er

    Kitap Bölümü Bilgileri

    2  TÜRK MUTFAĞINA ÖZGÜ MENÜ ÖRNEKLERİ 8, In:UYGULAMALI TÜRK MUTFAĞI, 342-347, 2020

    Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, Öğr.Gör. Arda Er
    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Konferansı ve Kıbrıs Yemeklerini Tanıtan Gastro-Diplomasi Etkinliği
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Kadınlar ve Gastronomi
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası
    Diğer
    Başkent Üniversitesi
    İÇECEK TEKNOLOJİSİ VE BAR YÖNETİMİ
    TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI I
    TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II
    BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI