1
SIFIR ATIK ANLAYIŞI İLE GLUTENSİZ ÜRÜN GELİŞTİRME : ZEYTİNLİ KRAKER DENEMESİ, UGTAK 2024 8. ULUSLAR ARASI GASTRONOMİ TURİZM ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 17.10.2024
Öğr.Gör. Gökçe Genç, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter |
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yılsonu Sergisi (Düzenleme Kurulu Üyeliği) Diğer Ankara |
KKTC'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Uluslararası Gastro-diplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
''Italian Style Workshop and Tasting'' Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
''Women and Gastronomy'' Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği Diğer Ankara |
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası Etkinliği Diğer Ankara |
PASTANE UYGULAMALARI |
ŞEKER HAMURU MODELLEME TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
ÇİKOLATA VE SOS YAPIM TEKNİKLERİ |
İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
PROFESYONEL PASTA MODELLEME TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK I |
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI |
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ |