Yükleniyor
image

Aşçılık Programı
gokcebardakci[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1094

Yayın Bilgileri

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yılsonu Sergisi (Düzenleme Kurulu Üyeliği)
Diğer
Ankara
KKTC'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Kıbrıs Türk Yemeklerini Tanıtan Uluslararası Gastro-diplomasi Etkinliği
Diğer
Ankara
''Italian Style Workshop and Tasting'' Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği
Diğer
Ankara
''Women and Gastronomy'' Uluslararası Gastrodiplomasi Etkinliği
Diğer
Ankara
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün Sofrası Etkinliği
Diğer
Ankara
İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
PASTANE UYGULAMALARI
ŞEKER HAMURU MODELLEME TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK I
ÇİKOLATA VE SOS YAPIM TEKNİKLERİ
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
PROFESYONEL PASTA MODELLEME TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ